Weddingline Esküvő DJ és Rendezvény DJ

WEDDINGLINE

WEDDINGLINE

Hideg Szikragép

Hideg szikragép
Az igazán különleges alkalmakra

Az igazán különleges alkalmakra

Beltéri hideg szikragép, szikraszökőkút, tűzijáték esküvőre

Esküvői nyitótánchoz

Válaszd kiegészítő szolgáltatásként napjaink egyik legkedveltebb és leglátványosabb effekt technikai eszközét, a hideg szikragépet. Kápráztasd el a közönséget, színesítsd a nyitótánc legszebb pillanatait és emeld a esküvő színvonalát a magasba.

Egyéb rendezvényekre

Bemutatók, megnyitók, céges és privát rendezvények színesíthetőek hideg szikragépeink segítségével. Válassz mellé fénytechnikai eszközparkunkból intelligens robotlámpákat, vagy akár szárazjeges füstgépet, a még lenyűgözőbb látvány eléréséhez.

Weddingline Dj esküvőre az elképzelések szerint

Miért válaszd a hideg szikragépet?

Amennyiben igazán felejthetetlenné és magával ragadóvá szeretnétek tenni az esküvői nyitótáncotokat, vagy emelni szeretnétek a rendezvény színvonalát, úgy a hideg szikragép a tökéletes választás számotokra. 

Teljesen biztonságos

A hideg szikragép teljes mértékben biztonságos a szükséges biztonsági utasítások betartása mellett. Biztonsággal alkalmazható kül-és beltéren egyaránt. Nem gyúlékony, nem termel sem hőt sem füstöt.

Lenyűgöző látvány

Biztos lehetsz benne, hogy mindenkit lenyűgöz majd a hideg szikra látványa. Fényekkel és szárazjeges füstgéppel még lenyűgözőbb látvány érhető el.

Garantált elégedettség

Minden ügyfelünk, aki igénybe veszi szolgáltatásunkat, maximálisan elégedett a látvánnyal.

3-5 m magas szikra

A kiáramló szikra magassága tetszőlegesen 3-5 m között állítható.

Lenyűgöző látvány

2-4 db szikragép működése során valóban lenyűgöző látvány érhető el.

Teljesen biztonságos

Biztonsággal alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt. Nem gyúlékony, nem termel sem hőt sem füstöt.

Távvezérelhető

Távolról vezérelhető távirányító, vagy DMX kontroller segítségével.

WEDDINGLINE

További Szolgáltatásaink

Tekintsd meg további szolgáltatásaimat is. Komplex megoldásokkal és szolgáltatásokkal, valamint profi, saját eszközparkkal állunk a megrendelőink rendelkezésére.

Gyakori kérdések a hideg szikragépről

Hideg szikragépeink granulált titánium cirkónium ötvözetből állítják elő a látványos hideg szikrát.
Az ötvözetet a gép közel 700 C°-ra melegíti fel, majd a beállított kilövési magasság függvényében adagolja. A kiáramló szikra a levegőben gyorsan lehűl, közel 25 C°-ra.
Nem pirotechnikai eszköz. Működése során nem keletkezik égéstermék. A környezetével nem lép reakcióba.

A gép felfűtési ideje közel 5 percet vesz igénybe. Egy teljes tasak granulátum, gépenként közel 10-12 perc össz működési időt garantál, az intenzitás mértékétől.
Bármikor leállítható és újraindítható, ezért a szakaszos (1-2 perces) használatot javasoljuk, a legmegfelelőbb pillanatokban.

A berendezés beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható. A szikraoszlop magassága 3-5 m között szabályozható. A kiáramló szikra valóban hideg, működés során nem termelődik hő, sem füst és nem is gyúlékony, továbbá a füstjelző sem jelez be rá. Használat során bizonyos biztonsági előírásokat be kell tartani, amelyre mindig kiemelt figyelmet fordítunk.

Kiemelten ajánljuk esküvők, koncertek, céges bemutatók, vagy privát események során látványelemként. Kül-és beltéren egyaránt alkalmazható, a kiáramló szikra magassága és időtartama vezérlőpultról távolról szabályozható vagy leállítható.
2-4 gép bérlését javasoljuk, lehetőség szerint párban.

Kérj egyedi árajánlatot!

+36-20-777-7573

Email info@weddingline.hu

Kérj egyedi ajánlatot komplex Esküvő DJ szolgáltatásomra!

Komplex szolgáltatásokkal, teljes körű hang, fény- és effekt technikai megoldásokkal állok rendelkezésre, legyen szó akár esküvőről, céges vagy privát rendezvényről.

Mindenre van megoldásunk! Keress bizalommal.