Weddingline Esküvő DJ és Rendezvény DJ

WEDDINGLINE

Szárazjeges Füstgép
Az igazán különleges alkalmakra

Miért válaszd a szárazjeges füstgépet az esküvődre?

Amennyiben igazán felejthetetlenné és magával ragadóvá szeretnétek tenni az esküvői nyitótáncotokat, a szárazjeges füstgép a tökéletes választás számotokra. 

Teljesen biztonságos

A szárazjeges füst szagtalan és teljes mértékben veszélytelen a szükséges biztonsági utasítások betartása mellett. Biztonsággal alkalmazható beltéren, ugyanis nem hagy nyomot és a füstjelző sem jelez be rá.

Lenyűgöző látvány

Biztos lehetsz benne, hogy mindenkit lenyűgöz majd a látvány, amit a szárazjeges füstgép garantál. Fényekkel és hideg szikragéppel még lenyűgözőbb látvány érhető el.

Garantált elégedettség

Minden ügyfelünk, aki igénybe veszi szolgáltatásunkat, maximálisan elégedett a látvánnyal.

ADJ ENTOUR ICE Valódi szárazjeges füstgép bérlés esküvői nyitótánchoz

Még több egyediségre vágysz?

Nézd meg további szolgáltatásaimat!

Komplett hang-és fénytechnikai eszközparkkal rendelkezem, nálam minden megtalálható egyben, ami egy igazán lenyűgöző esküvőhöz szükséges.

Gyakori kérdések a szárazjeges füstgépről

A szárazjég -78 °C hőmérsékletű, szilárd állapotú szén-dioxid. A gépben forró vízzel érintkezve azonnal szublimál, ezáltal nagy mennyiségű hömpölygő hidegfüst képződik, amely a padló szintjén marad. A kiáramló füst mennyisége szabályozható.

A gép felfűtési ideje közel 1 órát vesz igénybe, majd a szárazjég mennyiségétől, valamint az intenzitás mértékéről függően 3-5 perc füstképzést biztosít, amely bőven elegendő szokott lenni egy nyitótánchoz. Nem kell aggódnod, bőven viszünk annyi szárazjeget hogy garantáltan kitöltsük a nyitótánc idejét.

A gép működése során alacsonyan szálló vastag füstréteget képez, amely csupán térd magasságig emelkedik fel, majd nyom nélkül szétoszlik. Teljesen biztonságosan alkalmazható beltéren, ugyanis nem lép kapcsolatba a környezetével. Nem gyúlékony és nem tűzveszélyes, a füstjelző nem jelez be rá. Használat során bizonyos biztonsági előírásokat be kell tartani, amelyre mindig kiemelt figyelmet fordítunk.

Elsősorban zárt térben javasoljuk a szárazjeges füstgép használatát, hiszen ott tud a legjobban érvényesülni. A legjobb hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy a használat idejére kapcsolják ki a klímákat, vagy ventilátorokat. A szárazjeges füstgép nem csupán esküvőre tökéletes választás, hanem akár színpadi látványelemként, fellépésekhez, bemutatókhoz is alkalmazható speciális látványelemként.

Számos szolgáltató kínál szárazjeges füst szolgáltatást, azonban különbséget kell tennünk a sima füstgép (hideg füstgép/nehéz füstgép) és a valódi szárazjeges füstgép között.
Sokan alacsonyabb árkategóriás, hagyományos füstgépet alkalmaznak erre a célra, ezzel imitálva a „szárazjeges füstöt”.
Valójában egy hagyományos füstgépről van szó, amely sima jéggel lehűtve egy vékony füstréteget eredményez, amely rövid időn belül felszáll és keveredik a levegővel.
Hátránya, hogy kevésbé látványos, rontja a kép és videófelvétel minőségét, valamint a füstjelző is működésbe lép a hatására.
Az általunk használt ADJ Entour ICE típusú berendezés a kereskedelmi forgalomban kapható egyik legprofibb és legnagyobb teljesítményű eszköz, amely garantáltja az elégedettséget.

ADJ ENTOUR ICE Valódi szárazjeges füstgép bérlés esküvői nyitótánchoz

Kérj egyedi árajánlatot!

+36-20-777-7573

Email info@weddingline.hu

Kérj egyedi ajánlatot komplex Esküvő DJ szolgáltatásomra!

Komplex szolgáltatásokkal, teljes körű hang, fény- és effekt technikai megoldásokkal állok a megrendelőim rendelkezésére, legyen szó akár esküvőről, céges vagy privát rendezvényről.

Mindenre van megoldásunk! Keress bizalommal.